Om oss

Vi på Topline AB arbetar sedan 1988 enligt devisen "BE YOUR BRAND". Det ska synas på utsidan och kännas på insidan när man är sitt varumärke.

Identitetsskapande profilering

Att synas genom tydlig profilering betyder i marknadskommunikationen allt mer för att nå framgång hos kunder, medarbetare och andra intressenter i omvärlden.

Idag utgör profilprodukter ca 7,6 % av Sveriges totala marknadsmix och har med fortsatt stadig ökning blivit en mycket viktig identitetsskapande och varumärkesstärkande faktor.

Vi tar, i nära samarbete med dig som kund, fram en genomtänkt profilering som stärker ert företags varumärke och relationer, både externt och internt. Vi skapar specialdesignade profilprodukter och företagsanpassade profileringskoncept. Med vår hjälp kan ni också lägga upp er planering för hela årets marknadsaktiviteter.

Kreativitet och långsiktighet kryddat med -glädje och spontanitet definierar oss

Välkända varumärken och egendesignade produkter

Hos oss finns alltid information om de senaste trenderna och produktnyheterna i branschen. Här kan ni beställa små kvantiteter med snabba leveranser ur vårt bassortiment, och egendesignade produkter i större volymer, allt enligt överenskomna kvalitetskrav. Orrefors, Kosta Boda, Saga- form, Cutter & Buck och Harvest är några av våra varumärken. Vi ingår i Skandinaviens ledande kedja inom profil, New Wave Profile. Vi samarbetar både med svenska grossister och direkt med större leverantörer i Europa och Asien. Över 30 år i branschen gör att vi, förutom erfarenhet och kompetens, har ett väletablerat nätverk med världsomspännande leverantörs- och distributionskontakter.

Samarbete med New Wave Group

I Vi på Topline AB har aktivt valt att jobba nära New Wave Group för att säkerställa vårt arbete för de kvalitets- och miljömål vi satt upp. New Wave Groups inköpsstrategi bygger på att köpa direkt från tillverkaren via koncernens inköpskontor. Genom att ha kvalitetskontrollanter och CSR-personal på plats i fabrikerna förbättrar vi förutsättningarna för ett effektivt hanteringssystem när det gäller hållbarhet och etik. Med de resurser som finns i denna grupp kan ni som kund känna er säker på att de produkter ni beställer tillverkas på rätt sätt.